Команда системи безоплатної правової допомоги провела день відкритих дверей у всіх місцевих центрах

Які послуги надає система БПД, як працюють юристи в умовах воєнного стану, якими справами пишаються – студенти-правники зазирнули за лаштунки Кропивницького місцевого центру з надання БВПД та бюро правової допомоги.

Спілкуючись з молоддю юристи акцентували увагу на реальних кейсах, які найкраще ілюструють важливість та необхідність роботи системи безоплатної правової допомоги, адже у наших клієнтів немає фінансової можливості винайняти собі адвоката.

«Кожна справа наших юристів – це доля конкретної людини. Є певна частина типових справ, як то оформлення розірвання шлюбу чи оформлення спадщини, водночас є такі справи, які є справою честі для наших працівників. Це питання захисту прав наших захисників та членів їхніх родин, і таких справ сьогодні левова частина», – відзначила директорка Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях Наталія Гнатуша.

Серед учасників зустрічі були студенти-правники двох вишів – Донецького державного університету внутрішніх справ та Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Вінниченка, які вже виявили бажання проходити практику на базі місцевого центру та бюро правової допомоги, а в майбутньому, можливо, й долучяться до команди системи БПД.

Як отримати безоплатну правову допомогу:

Отримати усну консультацію з вашого правового питання можна у контакт-центрі системи БПД за номером: 0 800 213 103

Якщо вам зручно отримати правову допомогу письмово, напишіть у телеграм-бот

Або завітайте до найближчого з наших бюро

Правові консультації можна переглянути на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid.

Тут зібрані усі сервіси доступу системи безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

Команда системи безоплатної правової допомоги

295