У волонтерській справі корисні всі

Напередодні Міжнародного дня волонтера в Центральній міській бібліотеці для дітей провели актуальний репортаж «У волонтерській справі корисні всі. Приєднуйся»

За час повномасштабної війни волонтером став майже кожен українець. Наші читачі не виняток. Протягом дня всі відвідувачі мали змогу розказати про свій волонтерський досвід.

Амплітуда добрих справ приємно вражає: плетуть маскувальні сітки, готують велику кількість їжі та відправляють на фронт, знаходять потрібні ліки, здають кров для поранених, сушать овочі та фрукти для наших воїнів, підтримують вимушених переселенців.

А ще донатять на бронежилети, дрони, тепловізори, навіть на супутник для української армії. Найактивніші читачі були відзначені почесним значком «Я волонтер. Приєднуйся».

Де і як можуть бути задіяними під час війни підлітки говорили і на засіданні в клубі «Наталка». Активні та вмотивовані наші дівчата готові завжди допомогти, але інколи не знають, з чого почати.

Тож, використовуючи відеоматеріали та періодичні видання, детально розбиралися в основних нюансах та в напрямках волонтерської діяльності. Аліна та Вероніка зразу вирішили, що вони будуть допомагати онлайн та креативити у соцмережах, особливо у TikTok – підтримувати бойовий дух українців.

«У волонтерській справі корисні всі. Приєднуйся»

133