У Кропивницькому на Козачому острові відбувся фестиваль з нагоди Дня захисників і захисниць України

На території Козачого острова відбувся фестиваль з нагоди Дня захисників і захисниць України.

До заходу долучилися члени родин загиблих, волонтери та військові. Також тут представили демонстраційно-інформаційні локації від силових структур, продемонстрували лицарські бої. Під час святкового заходу був зафіксований національний рекорд з виконання складно-координаційної вправи бьорпі.

Також тут відбулися різноманітні майстер-класи для дітей, фейс-арт та інші розваги, квест для молоді, шведсько-український танцювальний флешмоб. Крім цього, на локації працює польова кухня та майстер-класи з приготування кулішу.

Фото Ігоря Філіпенка.

Тігран Хачатрян, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль "Радість в камуфляжі"(Козачий острів)  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка  Фестиваль Радість в камуфляжі, кропивницький, фото Ігоря Філіпенка

 

218