Укрзалізниця запрошує провести різдвяний вікенд разом зі старовинним 70-річним паровозом

Гарантуємо чудовий настрій, святкову магічну атмосферу та незабутню подорож у минуле 125-річною залізницею, місто залізничників чекає саме на тебе.

У листопаді ми успішно провели два ретротури з паровозом за маршрутом Гайворон — Бершадь і, зважаючи на великий попит, анонсуємо наступний тур, який відбудеться 24 грудня. На вас чекає подорож ретропотягом, який везтиме справжній німецький паровоз Гр-280. Під час туру можна буде скуштувати гарячу уху та куліш зі шкварками на березі Південного Бугу, потрапити на екскурсію до локомотивного депо та ознайомитися з роботою раритетної вузькоколійки.

Пасажирів очікує також культурна програма від місцевої громади із запальними українськими піснями й танцями, можливість проїхатися на унікальній автомотрисі ГАЗ-12 “Зім” та багато іншого.

Для участі в ретротурі заповніть коротку реєстраційну форму
Після заповнення форми ми надішлемо вам на пошту детальну інформацію, а потім почнеться найцікавіше — полювання за квитками!

різдвяний вікенд разом зі старовинним 70-річним паровозом

Квиток на ретропоїзд коштує 215 грн (туди і назад), його можна придбати в нашому новому застосунку, чат-боті Укрзалізниці у Viber і Telegram, на сайті booking.uz.gov.ua (за запитом Гайворон — Бершадь, Бершадь — Гайворон, поїзд №851/852, дата — 24 грудня), і в касах вокзалів.

Також для учасників туру є додаткова можливість організовано доїхати до Гайворона спецпоїздом з Києва та Вінниці й повернутися на ньому додому. Виїзд з Києва в п’ятницю о 21:05, повернення до столиці зранку в неділю.

джерело

356